Викладачі і майбутні випускники обговорили найважливіший навчальний рік. У середу, 30 жовтня, в лекційній аудиторії №7 відбулись виробничі збори студентів шостого курсу медичного факультету Івано-Франківського національного медичного університету.

У зустрічі зі студентами взяли участь перша проректорка ІФНМУ професорка Ганна Ерстенюк, декан медичного факультету професор Роман Яцишин, директор інституту післядипломної освіти ІФНМУ доцент Любомир Пелехан, працівники деканату медичного факультету, завідувачі та викладачі випускних кафедр.

Ганна Ерстенюк привітала студентів шостого курсу і наголосила на тому, що цей навчальний рік є останнім для них у стінах рідного вишу, тож дуже важливим є відповідально підійти до нього, успішно пройти усі етапи кінцевої атестації і, зрештою, отримати довгоочікуваний диплом. Тільки так можна почати самостійну трудову діяльность за омріяним фахом.

Як розповів декан факультету Роман Яцишин, нині на шостому курсі медичного факультету навчається 397 студентів за спеціальністю «Лікувальна справа» та 73 студенти за спеціальністю «Педіатрія». У своїй доповіді він відзначив кращих студентів курсу і водночас закликав до покращення навчальної дисципліни. Також декан наголосив про важливість успішного проходження етапів Державної атестації, як-от «Крок 2», та Державного випускного іспиту, який буде проходити вже в новому форматі об’єктивного структурованого клінічного іспиту (ОСКІ).

Детальне розяснення про всі етапи передатестаційної оцінки знань та основні етапи Державної атестації, підготовку відповідної документації для отримання диплома спеціаліста надали доценти Тарас Кобрин, Василь Капечук, Ігор Гавриш, Іван Мельник. Директор інституту післядипломної освіти ІФНМУ доцент Любомир Пелехан окремо розповів про механізм поступлення на інтернатуру по закінченню навчання.

Староста курсу Андрій Бойко від імені студентів подякував усім працівникам ІФНМУ за знання, практичні навики, добре ставлення і всебічну допомогу студентам протягом усього періоду навчання у стінах Alma Mater.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
6
7
8
12
13
14
19
20
21
22
23
26
27
28
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma