Зміни - це ключ до прогресу!

Наш Університет активно переосмислює організацію своєї роботи, спрямовуючи зусилля на забезпечення ще кращої освітньої та дослідницької місії. Разом ми будуємо майбутнє освіти!

21 квітня 2024 року ми організовуємо ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ у новому форматі.

Розпочнемо із різноманітних заходів, що дозволить нашим майбутнім студентам спробувати себе у базових маніпуляціях лікаря, стоматолога, фармацевта, парамедика, медсестри. А о 12.00 проведемо зустріч з адміністрацією Університету та представниками приймальної комісії ІФНМУ.

 1) Для всіх зареєстрованих команд о 10.00 у читальному залі бібліотеки ІФНМУ (м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 7a) відбудеться інтелектуальне змагання «Квіз майбутніх медиків: Відкрий світ медицини».

 Google Maps: https://maps.app.goo.gl/AYo86GZz7hoKrSex7

 Реєстрація до 17 квітня 2024 року за гугл-формою: https://forms.gle/NcWbReQFP5mkkdZq5

2) Для всіх, хто мріє пов’язати своє майбутнє із стоматологією, о 10.00 збір в СТОМАТОЛОГІЧНОМУ корпусі на 3 поверсі (вулиця Незалежності, 17)

Google Maps: https://maps.app.goo.gl/iLwCeSrfFyPeAKLH6

3) Для всіх, хто мріє пов’язати своє майбутнє із медичним факультетом, о 10.00 збір біля МОРФОЛОГІЧНОГО корпусу ІФНМУ (майдан Шептицького, 21)

Google Maps: https://maps.app.goo.gl/eN1iP2J9t6a8qHzu5  ﷒

4) Для всіх, хто мріє пов’язати своє майбутнє із фармацевтичним факультетом, о 10.00 збір біля ФАРМАЦЕВТИЧНОГО корпусу ІФНМУ (вул. Галицька, 124 К)

Google Maps: https://maps.app.goo.gl/Xc4FaZ1zmhuXhqoN9  ﷒

5) Для всіх, хто мріє пов’язати своє майбутнє із фізичною терапією та ерготерапією, о 10.00 збір в СПОРТИВНОМУ комплексі ІФНМУ  (вул. Целевича, 34)

Google Maps: https://maps.app.goo.gl/G8SEHkcUjh6XkCZB6

6) Для всіх, хто пов’язує своє майбутнє із медсестринством, екстреною медициною, фаховим медичним коледжем ІФНМУ, о 10.00 збір в ЦЕНТРАЛЬНОМУ корпусі ІФНМУ (вул. Галицька, 2)

Google Maps: https://maps.app.goo.gl/CSCaKFrQNWi6ugds7

7) Для всіх, хто мріє пов’язати своє майбутнє із медичним перекладом, о 10.00 збір біля кафедри МОВОЗНАВСТВА ІФНМУ (вул. Бандери, 79А)
 

О 12.00 - зустріч з адміністрацією Університету та представниками приймальної комісії ІФНМУ із роз’ясненням правил прийому та особливостей вступу 2024 року в Університетет та Фаховий медичний коледж. Зустріч відбудеться в ЦЕНТРАЛЬНОМУ корпусі ІФНМУ (вул. Галицька, 2)

Google Maps: https://maps.app.goo.gl/CSCaKFrQNWi6ugds7

Шукаєте захоплюючих вражень та нових знайомств? Приєднуйтеся до нас на приходьте на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ, що обіцяє бути цікавим та захоплюючим! Приходьте разом з друзями!

Фотозвіт з нас.

Для кращої комунікації із вступниками ми створила телеграм-канал «Абітурієнт ІФНМУ». Підписуйтеся та отримуйте офіційну інформацію вчасно: https://t.me/ifnmu_abit