Шановне товариство! Я мав честь у серпні прийняти естафету керівництва нашою Alma mater… Дякую за довіру від керівництва МОЗ і нашої держави! Щиро дякую колективу університету за співпрацю, за спільну злагоджену, конструктивну  роботу задля розвитку і процвітання нашого рідного Університету. Дякую за нові і креативні ідеї, за наполегливість і самовіддачу, за те, що разом з вами ми з гідністю долали усі виклики і випробування. Адже тільки в єдності наша сила і успіх.

Івано-Франківський національний медичний університет - це вже є перлина в короні вишів України, цінність для рідного міста, Прикарпаття, України, колектив інтелектуалів та високоосвічених особистостей!

Кожен працівник університету був, є і буде його співтворцем і членом команди, яка виважено і віддано працює на благо всіх нас і закладу! 

Совість, праця, характер, мораль, жертовність і людяність - з цим я досягав успіху як лікар-пульмонолог, науковець і завідувач кафедри. Цими принципами керувався і на посаді керівника університету.  Дякую університетській родині, і кожному безпосередньо, за спільну роботу на шляху служіння Великому Університету! 

Дякую нашим Героям-Захисникам, які тримають небо над Україною, завдяки яким ми маємо можливість працювати, навчатись на благо і розвиток Університету, рідної держави, з турботою про незламних українців.

Слава Україні! Слава Університету!

З повагою Микола Островський.