Сьогодні, 21 листопада, вже дев’ятий рік в Україні відзначають День Гідності та Свободи. День, що уособлює в собі героїзм, силу духу та незламність українців, назавжди закарбований на сторінках нашої історії.

У листопаді 2013 року першими на захист своїх прав і свобод вийшли студенти. Сьогодні молодь продовжує бути прикладом громадянської свідомості, мужності і добросовісності. Так, майбутні медики воюють на своєму фронті – працюють у лікарнях та волонтерять. Чимало ще вчорашніх студентів нині вже зі зброєю в руках захищають незалежність України у зонах бойових дій.

Гідність і свобода – це ті цінності, які найкраще характеризують український дух. І ми не дамо російському окупанту забрати їх у нас. Кожен наш день боронять і творять гідні й вільні люди. Нині перед лицем повномасштабного збройного вторгнення підступного ворога мусимо бути, як ніколи, єдиними та згуртованими.

Ми пам’ятаємо відданість Героїв Небесної Сотні, всіх українських воїнів та шануємо їхню самопожертву для кращого майбутнього держави та всього українського народу.

З Днем Гідності та Свободи.

Слава Україні! Героям Слава!