Популяризація Прикарпаття серед іноземних студентів та закордонних делегацій. Івано-Франківський національний медичний університет отримав від об’єднання «Просвіта» сотні комплектів пізнавальних глянцевих англомовних журналів про Івано-Франківщину.

«В медичному університеті вчиться найбільша кількість іноземних студентів серед закладів вищої освіти Прикарпаття, — говорить голова міського осередку «Просвіти» Марія Гуцол. — Тому важливо, щоб вони отримали інформацію про наш край і змогли поділитися нею з рідними і друзями у своїх країнах».

Частина подарованих комплектів залишиться в бібліотеці ІФНМУ, а частину розповсюдять серед студентів факультету підготовки іноземних громадян. «Популяризація нашого краю особливо важлива серед іноземного студентства, — зазначив декан медичного факультету професор Роман Яцишин. — Це видання дає змогу краще ознайомити з нашим краєм, культурою і традиціями тих студентів і делегації, які приїжджають до нас з-за кордону».

Керівництво ІФНМУ дякує дружній до вишу організації «Просвіта», а саме голові обласної організації Степанові Волковецькому, першому заступнику Михайлову Січці та голові міського осередку Марії Гуцол. Ці видання побачили світ в рамках проєкту Євросоюзу «Івано-Франківська область — край для туризму».