Днями студенти і викладачі Івано-Франківського національного медичного університету відвідали двох івано-франківських ветеранів Другої світової війни. Такі зустрічі є традиційними для працівників кафедри ортопедичної стоматології та студентів стоматологічного факультету. Не став виключенням і нинішній рік.

Студенти п’ятого курсу 13 групи Василь Шиманський (староста курсу), Роман Вінтоняк (призер студентської олімпіади в Полтаві), Христина Богдан, Любов Вірстюк, Анна Тарнавська, Любомир Шинкарук, Борислав Глуник, Любомир Джусь відвідали вдома і привітали з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Миколу Охріменка, 1926 року народження, який закінчив війну в Австрії, та Аркадія Прокопченка, 1924 року народження, який закінчив війну в Угорщині. Серед бойових нагород в обох ветеранів Ордени Червоної Зірки, медалі «За відвагу», «За бойові заслуги».

«Ми були раді зустрітися і поспілкуватися з людьми які в суворих випробуваннях здобули перемогу, — каже студентка Любов Вірстюк. — Завдяки їхній мужності та героїзму ми живемо та маємо змогу вчитися. Чим більше час віддаляє нас від подій Другої світової війни, тим ціннішими стають хвилини зустрічі з ветеранами. Дякуємо нашому викладачу доценту Володимиру Левку за організацію та залучення нас до зустрічей з ветеранами війни».