Івано-Франківський національний медичний університет спільно з компанією Microsoft продовжує активно розвивати хмарні технології на університетському порталі. Днями всесвітньо відома компанія виразила подяку університету за плідну співпрацю.

«Компанія ТОВ «Майкрософт Україна» висловлює Вам подяку за активну роботу, проведену у сфері освоєння високих технологій, — йдеться у листі генерального директора компанії Дмитра Наславського на ім’я ректора ІФНМУ професора Миколи Рожка. — Ваш університет демонструє високий рівень використання хмарних технологій та, що найважливіше, активно пропагує та освоює найновіші технології, котрі наша компанія пропонує на ринку».

Окрему вдячність очільник «Майкрософт Україна» висловив начальнику відділу інформаційно-аналітичного забезпечення, доценту Василю Сенчію за зусилля, котрі він прикладає для виведення університету у лідери користувачів найновітніших освітніх технологій.

Нагадаємо, оновлений університетський портал на основі хмарних технологій Microsoft запрацював у кінці 2016 року. Користуючись «хмарою» університету студенти та викладачі отримали доступ до багатьох програм та можливостей, які роблять навчальний процес значно ефективнішим.

gratitide1