Завідувач кафедри психіатрії, наркології та медичної психології, заслужений діяч науки і техніки України, професор Михайло Пустовойт отримав нагороду за волонтерську діяльність.

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерієм Залужним лікаря-волонтера було відзначено почесним нагрудним знаком «За сприяння війську».

Ця відзнака присвячується громадянам за значний особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій, науковій, соціальній, культурній життєдіяльності національного війська.

Варто зазначити, що це не перша нагорода професора. Раніше Михайло Пустовойт отримав медаль «Доблесть Прикарпаття». А також був неформально нагороджений офіцером Азову за лікарську роботу з пораненими азовцями.

В.о. ректора Микола Островський, Ректорат, Вчена рада, працівники та студенти Івано-Франківського національного медичного університету щиро дякують йому за активну громадянську позицію та бажають міцного здоров’я, сил, витримки і подальших успіхів у його важливій діяльності в ім’я України!