У вівторок, другого квітня, в ІФНМУ провели зустріч випускників-фармацевтів фахового медичного коледжу та університету із стейкхолдерами на тему: «Плануємо власну професійну кар’єру», до якої долучилися представники мережі аптек «Подорожник» і кафедри фармацевтичного управління, технології ліків та фармакогнозії.

Представники згаданої мережі аптек, зокрема Іванна Найдич (дивізійний директор Івано-Франківської області), Аліна Чопей, Леся Зузук (HR-менеджери), Марта Пилат (менеджер з роботи зі студентами та закладами вищої освіти), Ірина Петришин (менеджер з комунікації), справили яскраве враження на присутніх, оскільки продемонстрували не тільки свою професійність, а й готовність до співпраці. Варто зазначити, що така відкритість у подальшому сприятиме покращенню якості медичного обслуговування в регіоні.

Окрім цього, в обговоренні особливостей фаху фармацевта взяли участь працівники ІФНМУ – Андрій Грицик (завідувач кафедри фармацевтичного управління, технології ліків та фармакогнозії), Ірина Федяк (деканеса фармацевтичного факультету), Олександр Бульбук (директор фахового медичного коледжу).

Зустріч із стейкхолдерами стала для випускників хорошою можливістю отримати інформацію про відкриті вакансії та особливості професійного розвитку, а також допомогла розмежувати такі посади, як «фармацевт» і «асистент фармацевта».