21-22 листопада 2023 року в Івано-Франківському національному медичному університеті представник керівництва з питань СУЯ, начальник відділу ЄКТС та моніторингу якості освіти Василь Капечук провів тренінг для відповідальних осіб за навчально-методичну роботу на кафедрах, осіб, відповідальних за внесення даних у електронні таблиці ранжування результатів складання підсумкових контролів на кафедрах та працівників структурних навчально-методичних підрозділів Університету основним вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 «Система управління якістю. Вимоги».

Тренінг провели відповідно до Цілей ІФНМУ в сфері якості на друге півріччя 2023 року - перше півріччя 2024 року та наказу в.о. ректора університету від 17.11.2023р. № 1510-д.

Упродовж двох днів тренінг відвідало понад 140 осіб – представники кафедр та навчально-методичних підрозділів. Розглянули питання організації роботи кафедр, ведення навчально-звітної документації на кафедрах, організації роботи з інформаційного наповнення і функціонування сторінок кафедр на офіційному веб-сайті Івано-Франківського національного медичного університету.