В Івано-Франківську протягом 6-8 вересня тривав ХIІ стоматологічний форум. У рамках масштабного заходу в медичному університеті відбулася виставка «Медвін: стоматологія». Вона тривала на базі спорткоплексу ІФНМУ, що на вулиці Целевича, 34.

Для участі у форумі приїхали як практикуючі лікарі, науковці, так і майбутні стоматологи з різних міст України.

"Наш університет має за честь підставити плече компанії "Медвін", яка вже 12 років підряд проводить такі виставки, які поєднують надзвичайно важливі три речі: практику у галузі стоматології, науку та навчальний процес. Ми вчимо лікарів-стоматологів, зубних техніків і нам необхідно щороку освоювати нові практики, адже тільки так можливий розвиток.

Тому завдяки співпраці з компанією «Медвін» ми підтримуємо належний рейтинг не тільки на нашому терені Прикарпаття, але й, я думаю, в масштабах цілої держави. Я вам щиро вдячний, що ви підтримуєте сучасний рівень стоматологічної освіти, науки та практики в цілій державі. І ми завжди будемо раді бачити вас на своїх теренах", - звернувся до присутніх із вітальним словом в.о. ректора, професор, д.мед.н., Заслужений діяч науки і техніки України - Микола Островський.

До речі, з тих коштів, які компанія "Медвін" отримує під час таких виставок, значну суму спрямовують на підтримку ЗСУ.

Директор компанії «Медвін» Михайло Задорожній подякував усім експонентам, які беруть участь у виставці, і зазначив, що Івано-Франківськ посідає особливе місце в стоматологічній науці України.