Від серпня 2022 року, коли відбулася перша онлайн-зустріч директора фахового медичного коледжу ІФНМУ Олександа Бульбука з канадськими колегами у галузі медсестринства, зокрема представниками University of Ontario Institute of Technology Sue Coffey (RN, PhD. Associate Professor and Director, Nursing Program, Faculty of Health Sciences) та Leslie Graham (coordinator of the RPN to BScN Bridging Program, and professor, nursing/adjunct professor at Ontario Tech University –Durham College (OT-DC) Collaborative Nursing Program) пройшло пів року.

За цей короткий період співпраця нашого університету і фахового медичного коледжу активно розвивається у напрямку використання та обміну ресурсів освітнього середовища. Освітній хаб фахового медичного коледжу збагатився лекціями «The face of shock», «Medical Surgical Emergencies», навчальним блоком «Health Assessment» від Dana Chorney (Professor, Nursing and Healthcare Studies)

Особливо цінним досвідом для нас є наданий доступ до навчальних блоків із віртуальною симуляцією Canadian Alliance of Nurse Educators Using Simulation (CAN-Sim) та університету міста Торонто (Toronto Metropolitan University). Це кейси віртуальної симуляції, за допомогою яких проводилося навчання канадських студентів під час пандемії.

Ці освітні матеріали, що розміщені на нашому Освітньому хабі (доступ тут) будуть корисні для студентів фахового медичного коледжу ІФНМУ спеціальності 223 Медсестринство, студентам медичного факультету та факультету підготовки іноземних громадян.

Керівництво університету має надію на розвиток та розширення цієї співпраці, яка є корисною для студентів та викладачів коледжу та університету.

 
Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma