Актори театру «AMORE» готують різдвяне відеопривітання уже третій рік поспіль. Перша історія була про Шуберика – персонажа, який не любить Різдво. Це така своєрідна інтерпретація всім відомого Грінча на український лад.  

Наступного року студенти продовжили цю історію, але наш головний герой пішов з університету як лікар-інтерн, тому вирішили звернутися до іншої тематики.

«Ми бажаємо вам разом із нами поринути у події найпершого Різдва цілого людства, пригадати у цей нелегкий для кожного з нас час, Хто є іменинником цього свята», – зазначає керівниця театру Ірина Олексин. – Марія та Йосип переживали тоді не найкращі часи. Але зробили усе для того, щоб сповнилася Божа обітниця – спасіння усіх нас».

Цьогоріч «AMORE» підготував для нас театр тіней. Студенти зізнаються, що, незважаючи на відсутність електроенергії, вони знімали матеріал та проводили репетиції при ліхтариках. Актори театру планували до 25 грудня пройтися по кафедрах з колядою, щоб створити різдвяний настрій, але вирішили зробити це у відеоформаті. Студенти вірять, що саме так зможуть торкнутися більше сердець і розповісти про цю величну подію.

Христос Рождається!

Запрошуємо усіх до перегляду!

 

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma