У четвер, 22 вересня, у Фаховому медичному коледжі ІФНМУ пройшли вибори до Студентської ради.

«Весною ми розробили положення про студентське самоврядування у нашому закладі, його текст подали на розгляд студентів, а вже в перші дні цього навчального року повідомили про створення органу студентського самоврядування», – розповідає директор фахового медичного коледжу ІФНМУ Олександр Бульбук.

Згодом була проведена відповідна інформаційна робота, а претенденти на головування розгорнули цілу передвиборчу кампанію. Згідно з розпорядженням директора Олександра Бульбука, адміністрація коледжу реалізувала технічну сторону виборів, а з урахуванням побажань кожної групи оргкомітет виборів склав списки делегатів на студентську виборчу конференцію, роздрукував бюлетені для таємного голосування і надав приміщення.

У конференції взяли участь 48 студентів. Вибори  керівного складу Студентської ради розпочалися зі вступних слів директора коледжу та голови Студпарламенту ІФНМУ Михайла Луканюка.

На голову Студпарламенту коледжу свої кандидатури подали десятеро претендентів, кожен із них представив програму розвитку. Врешті за результатами голосування головою Студентської Ради обрали студентку зуботехнічного відділення Вікторію Климович, а її заступниками –  Віктора Кремінського і Михайла Мельниченка. Секретарем Студентської ради коледжу стала Марія-Вікторія Маланюк.

«Ми завжди радо підтримаємо активність наших студентів та їхні громадські ініціативи», – зазначає Олександр Бульбук. Дирекція Фахового медичного коледжу сподівається на дієву співпрацю зі Студентською Радою та реалізацію спільних цікавих освітніх, виховних і культурних заходів.

Довідково: Студентське самоврядування –  невід’ємна частина громадського самоврядування закладу фахової передвищої освіти. Це права і можливості студентів вирішувати питання навчання й побуту, захисту своїх прав та інтересів, а також участі в управлінні закладом. 

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma