У середу, 21 вересня, аудиторія №7 кафедри соціальної медицини та громадського здоров’я ІФНМУ відкрила свої двері для спеціалістів з реабілітації.

 На запит Міністерства охорони здоров’я України організація Momentun Wheels for Humanity за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та інших донорів  проводить в Україні серію тренінгів для медичних працівників, що задіяні до надання реабілітаційних послуг. Один з таких майстер-класів проводиться в Івано-Франківську.

Тренінг складається з двох частин та триватиме три дні – з 21 до 23 вересня. Тренерами є провідні українські спеціалісти у сфері реабілітації  Мар’яна Гординська, Владислав Талалаєв та іноземний фахівець ерготерапевт Сесіль Дюпре. До участі запрошено завідувачів відділень реабілітації, лікарів фізичної та реабілітаційної медицини, фізичних терапевтів, ерготерапевтів та їхніх асистентів.

Сьогодні відбулась перша частина тренінгу для фахівців з реабілітації «Документування надання реабілітаційних послуг в рамках Міжнародної класифікації функціонування, обмеження життєдіяльності та здоров’я (МКФ)».  Завітав на відкриття вишколу Ректор Івано-Франківського національного медичного університету Микола Рожко, який подякував партнерам за співпрацю та наголосив на значимості роботи спеціалістів з реабілітації. Серед запрошених учасників і викладачі кафедри фізичної терапії та ерготерапії ІФНМУ.

Друга частина тренінгу «Реабілітація в умовах надзвичайних ситуацій» розпочнеться завтра.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
24
25
26
27

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma