У неділю, 18 вересня, об 11 год на території культурно-мистецького центру «Бастіон» відбудеться урочиста посвята цьогорічних вступників у студенти.

У зв'язку з війною вступна кампанія мала свої особливості й новий навчальний рік для першокурсників розпочинається із деякою затримкою. Втім, вмотивованість навчатися і ставати сильнішими зростає, тому, сподіваємося, студенти першого курсу швидко наздоженуть навчальний процес, тим паче, старші курси готові прийти на допомогу.

Одразу після посвяти для новоспечених студентів-медиків проведуть настановчі лекції та знайомство з факультетами, а в наступних публікаціях ми розповімо про життя університету поза навчанням та діяльність студентських організацій, до яких можна і треба долучатися.

Наразі пропонуємо ознайомитися з деякими рекомендаціями, які підготувала для першокурсників редакційна колегія студентської газети «Ескулап-ІФ».

«Щороку ми даємо першокурсникам поради, як пройти адаптацію в університеті та не заблукати у 32 корпусах нашого закладу. Хочемо, аби студенти, які стають частиною університетської сім‘ї могли легко почувати себе в поки новому для них середовищі»,  говорить редакторка студентської газети, студентка шостого курсу Іванна Олійник.

Як каже Іванна, кожен зі студентів їхньої редакційної команди був першокурсником, тож поради відповідні. «Ми ставимо себе на їхнє місце, згадуємо, яких знань нам не вистачало щодо пар, розкладу, методичок, відробок, розташування лекційних авдиторій тощо. Так і формуємо «Путівник першокурсника», - продовжує Іванна. - Цього року це виключно онлайн-формат, тож запрошуємо підписуватися на наші сторінки в телеграмі та iнстаграмі, де можна знайти необхідну інформацію чи оперативно отримати відповідь на той чи інший запит».

Нагадуємо, що вже цієї неділі першокурсників чекають о 10:30 із медичними халатами і шапочками на площі Бастіону. А далі буде...

 

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma