Сьогодні, 10 вересня, Івано-Франківський національний медичний університет відзначає День фізичної культури, а всі спортивні заходи присвячує незламним ЗСУ.

День фізичної культури і спорту відзначаємо щороку. Сподіваємося, щороку нам вдається розширювати коло прихильників здорового способу життя, популяризувати його і розвивати. Університет інвестує у фізичний розвиток студентів, створюючи нові майданчики, футзали, організовуючи баскетбольні та інші спортивні змагання. Сьогодні університет продовжує приділяти увагу розбудові спортивної інфраструктури, сприяти заняттям фізкультурою як студентів, так і працівників. Бо лише за здоровою нацією – майбутнє України.

Сьогодні наші викладачі організовують спортивні заходи з благодійною метою, аби допомагати ЗСУ й прискорити перемогу України у війні з росією. І ми продовжуємо запрошувати до занять фізичною культурою як студентів, так і всіх працівників університету, адже спорт загартовує не тільки тіло, але й дух людини. Саме фізкультура і спорт є джерелом здоров'я, доброго настрою й оптимізму.

photo 2022 09 09 16 14 33

«Спорт є запорукою гармонійного розвитку особистості, він виховує в людині  наполегливість, витривалість, шляхетність, цілеспрямованість, впевненість у собі,  – говорить завідувач кафедри фізичного виховання та здоров'я Володимир Левко.  – А найголовніше – кожен медик повинен дбати про стан свого здоров'я, адже пацієнтові потрібен здоровий лікар".

Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури.  Не обов’язково бути найкращим і отримувати медалі, адже головна нагорода того, хто веде здоровий спосіб життя і займається спортом – міцне здоров’я.

Бажаємо всім мирного неба, міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та успішно пройти шлях від перемоги над собою до здобуття спільної перемоги над ворогом. Щоби й надалі сильні українські спортсмени продовжували представляти рідну державу у світі під українськими прапорами.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma