22 серпня розпочала навчання робоча група ІФНМУ на базі HAW HAMBURG університету в рамках проєкту “Digital learning for Health and Climate Change in Ukraine” у складі викладачів кафедри екології та гігієни Ольги Малишевської, Лідії Гречух, Галини Микули і працівників навчального відділу Іванни Озарко та Олени Мельник.

 Залучення науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти університету до даного проєкту дасть можливість ознайомитися з принципами сталої освіти та запозичити досвід європейських країн по залученню молоді до соціального, економічного та політичного життя з метою гармонізувати ставлення суспільства до природи шляхом впровадження відповідних дисциплін до навчальної програми університетів.

В процесі реалізації проєкту планується розробка та апробація пілотних курсів екологічного спрямування на базі ІФНМУ в академічних групах 5 курсу освітньо-професійної програми 222 Медицина.

Метою міжнародного стажування також є налагодження співпраці між університетами Німеччини та України, залученими до проєкту.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma