У середу, 17 серпня, Івано-Франківський національний медичний університет взяв участь в онлайн-конференції медичних університетів, учасників програми Twinning («Ініціатива єднання») під егідою МОЗ та особисто заступниці міністра охорони здоров'я України Ірини Микичак.

Наш університет представляли: ректор Микола Рожко, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Тарас Кобрин, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) Сергій Кобець та начальник відділу міжнародних зв'язків Віталій Осадець.
«Ініціативу єднання» започаткувала консалтингова компанія Cormack Consultancy Group у партнерстві з об’єднанням університетів Великобританії (Universities UK). Представниця компанії виступила зі вступною промовою, у якій в деталях розповіла про можливості програми.
Суть ініціативи полягає у єднанні українського університету з університетом-побратимом у ЄС або Британії схожого профілю, розміру та за наявністю однакових спеціальностей. Таке «єднання» допоможе українському університету здобути надійного партнера, що підтримуватиме безпосередній зв’язок між студентством та академічною спільнотою обох закладів.
Івано-Франківський національний медичний університет отримав у якості партнера Університет Святого Георга у Лондоні. Це сучасний інноваційний академічний та дослідницький центр, історія якого налічує 280 років. Університет проводить дослідження міжнародного рівня в галузі кардіології, проблем інсульту, епідеміології, клітинних сигналів та генетики, бере участь у глобальних проектах боротьби зі СНІДом та інфекційними хворобами і прагне впровадити останні досягнення у галузі дитячої охорони здоров’я та кардіології у своїй країні.
«Нам випала велика честь співпрацювати з дуже престижним міжнародним університетом. Віримо, що партнерство розширить горизонти для наших студентів та викладачів, а спільна плідна праця ще більше підніме рівень наших закладів», - каже ректор ІФНМУ Микола Рожко.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma