Наприкінці липня  відбувся онлайн-семінар «Можливості Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр. для України».

Представники Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з Національним агентством кваліфікацій говорили про проєктну діяльність та майбутню співпрацю в межах нових конкурсів.  Національне агентство кваліфікацій представив член Національного агентства кваліфікацій, професор Національного університету «Львівська політехніка», заступник Міністра освіти і науки України з вищої освіти та європейської інтеграції (2017-2019 рр.) Юрій Рашкевич, а команду Національного Еразмус+ офісу в Україні –його координаторка Світлана Шитікова та менеджерка з аналітичних питань  Жанна Таланова.

Світлана Шитікова розповіла про нові можливості Програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 роки,  її пріоритети, напрями та нововведення. Спікер зосередила увагу на можливостях приєднатись до вже діючих проєктів, а також спільно з європейськими партнерами та колегами взяти участь в конкурсах на участь в наступних проєктах.

Також під час заходу йшлося про особливості підтримки України у період воєнного стану через додаткові можливості в межах проєктів Еразмус+.

Як зазначає представник відділу міжнародних зв’язків, відповідальний за програму Erasmus+ в ІФНМУ Руслан Козовий, тривалий успішний досвід проєктної взаємодії мотивує й надалі зміцнювати зв'язки з європейськими закладами та партнерами.

"Наш університет неодноразово був учасником різних заходів і проєктів у рамках програми Erasmus+. Зокрема, ми співпрацювали та вивчали польський досвід організації освітнього процесу. У стажуваннях брали участь як викладачі, так і студенти, – розповідає Руслан Козовий. –Учасниками навчальних програм були також студентки Фахового медичного коледжу. Тож будемо продовжувати співпрацю і проєктну діяльність  з європейськими колегами, адже такі можливості допомагають зростати..."

- Можливості Програми ЄС Еразмус+ 2021-2027 рр. для України

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma