У вівторок, 26 липня, о 18.20 у театрі кіно «Люм’єр» відбудеться друга подія проєкту «Внутрішня імперія. Психоаналіз та кіно», в рамках якого глядачів запрошують на психоаналітичний розбір фільму.

Нещодавно в Івано-Франківську з ініціативи завідувача кафедри психіатрії, наркології та медичної психології ІФНМУ Михайла Пустовойта та мистецтвознавиці-психологині Маріанни Заклінської стартував проєкт «Внутрішня імперія. Психоаналіз та кіно».

Його організатори щомісяця анонсують перегляд сучасного українського кіно, а зібрані кошти передають на підтримку Збройних сил України. Цікавинкою проєкту є те, що після перегляду за участі глядацької авдиторії відбувається психоаналітичний розбір фільму.

«Мені здається, коли людина народжується, її душа як квітка, яка згодом має захищатися від цього бруду, - говорив головний герой фільму Олега Сенцова "Носоріг», - Страшно заглядати всередину, здається, там уже пустка...».

Ці та інші слова, а також режисерський задум фільму присутні в залі аналізували та інтерпретували під модерацією психоаналітика Михайла Пустовойта в рамках першої події проєкту.

photo 2022 07 25 17 45 37 2

У вівторок, 26 липня, о 18.20 у театрі кіно «Люм’єр» відбудеться показ фільму «Небо парасолька» за участі режисера Зази Буадзе, актора Богдана Бенюка та інших учасників творчої групи.

photo 2022 07 25 17 38 45

«З чого складається психічна ідентичність окремо взятої людини? Як віднайти втрачений у візерунку людської долі життєдайний елемент, щоб внутрішня порожнеча, самотність не передавалися із покоління в покоління?», – на ці та інші запитання запрошує шукати відповіді Михайло Пустовойт. Під час перегляду фільму та під час його обговорення. 

Не пропустіть!

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma