У неділю, 19 червня, в Івано-Франківському національному медичному університеті  в режимі онлайн відбувся День відкритих дверей. Абітурієнтам розповіли про особливості вступу до університету і фахового медичного коледжу у 2022 році.

«Я знаю, що до нас на навчання прийдуть найкращі і саме вони продовжать розвивати університет та медичну науку», – зазначив ректор Микола Рожко. 

На жаль, у зв’язку із війною, адміністрація вишу не мала змоги прийняти абітурієнтів та їхніх батьків у своїх корпусах, щоби показати створені тут умови для навчання та реалізації талантів  для майбутніх студентів, однак ректор Микола Рожко розповів, що університет динамічно розвивається та в непростих  умовах навчання онлайн успішно долає всі виклики.

Саме для ефективного  навчання тут постійно покращують матеріально-технічну базу та оснащують навчально-практичні центри. В університеті є сертифіковані лабораторії, бібліотека, розвивається телемедицина, один з кращих в Україні спорткомплексів та басейн. В університеті діють студентські організації, кожна з яких має свої сторінки у соцмережах, де розповідає про свою діяльність. До слова, студентська редакція газети «Ескулап-ІФ» здійснювала трансляцію цієї події на своїй сторінці в Інстаграм. Там же абітурієнти можуть знайти для себе чимало цікавого та мотиваційного.

Відповідальний секретар приймальної комісії доцент Ігор Сарапук ознайомив із цьогорічними правилами прийому до університету і коледжу. Зокрема, зазначив, що Фаховий медколедж оголошує набір за трьома спеціальностями, і що всі вступні іспити скасовані, але творчий конкурс залишили і саме стоматологія ортопедична буле проходити за результатами цього конкурсу. 

«Абітурієнти, які подаватимуться на інші спеціальності будуть конкурувати лише за мотиваційними листами, – зазначив Ігор Сарапук. – І в тому листі абітурієнт повинен пояснити, чому він вирішив обрати для навчання саме цей заклад». 

Про те, чому варто обрати ІФНМУ для навчання у серії відеоматеріалів розповідають наші минулорічні випускники й один із них пропонуємо переглянути:

Також голова приймальної комісії говорив про цифри на  держзамовлення. «Цього року наш університет отримав 10 місць на стоматологію, 300 на медцину та 25 на педіатрію. Втім, тут можуть бути зміни, оскільки цю інформацію ми отримали від Міністерства до початку повномасштабного вторгнення росії», – зазначив Ігор Сарапук.

З правилами прийому, програмою вступних випробувань, строками прийому, переліком необхідних документів та вартістю навчання можна ознайомитися на сайті ІФНМУ за цими посиланнями:

 Вступ до університету

 Вступ до фахового медичного коледжу

Про інші деталі вступу дивіться подію Дня відкритих дверей у записі прямої трансляції:

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma