У п’ятницю, 17 червня, випускникам стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету вручили дипломи.

Під час вручення дипломів ректор Микола Рожко зауважив, що в історії університету було більше чотирьох десятків таких випусків і висловив побажання кожному з випускників знайти себе на професійній дорозі. 

Омріяні дипломи отримали 136 випускників, серед яких одна червонодипломниця Тетяна Пурха.

Дівчина планує працювати в напрямі імплантології та хірургії пародонту і ділиться рецептом свого лідерства у навчанні. "Головне - вірити у свої сили і вже з перших курсів навчитися правильно вчитися, - радить Таня. - Зокрема, варто зуміти добре організувати свій час, прислухатися до порад наставників, шукати і знаходити різні фахові джерела й у жодному разі не здаватися на шляху до цілі".

Випускник Юрій Хомінець та керівник Асоціації студетів-стоматологів каже, що навчання промайнуло швидко, але було насиченим та цікавим. І насамперед завдяки студентам-однодумцям. 

"Нам вдалося втілити в життя чимало цікавих проєктів і хочеться сподіватись, що всі ми, коли вже станемо визнаними лікарями всеукраїнського, міжнародного та світового масштабу, допомагатимемо своїми фаховими порадами та вміннями нашим наступникам, майбутнім членам Асоціації студентів стоматологів", - зазначив Юрій. Також він подякував викладачам та ректорату за сприяння усім активностям і акцентував, що омріяний  диплом зараховує  до списку особистих перемог.

"Попри непрості останні два роки навчання онлайн, а випускні іспити в умовах війни, наші студенти впоралися, і ми бажаємо їм перевершити своїх вчителів", - зазначив  декан стоматфакультету Олександр Бугерчук.

Усім успіхів, єдності та наполегливості на шляху до перемоги!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma