В університеті обговорили підсумки проєкту з підготовки майбутніх фізичних та ерготерапевтів.

На засіданні робочої групи з підведення підсумків проєкту освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія» йшлося про співпрацю з лікувальними закладами міста та області, а також про міжнародні зв'язки в напрямку розвитку спеціальності, що готує фахівців з реабілітології.

У засіданні взяли участь перший проректор Ганна Ерстенюк, керівник навчального відділу Володимир Голуб, начальник відділу ECTS та моніторингу якості освіти Василь Капечук та методистка навчального відділу, фахівець з акредитації та ліцензування Іванна Озарко.
Завідувачка кафедри фізичної та реабілітаційної медицини Роксолана Нестерак та гарант ОПП доповіла про наявні рецензії від стейкхолдерів, серед яких Івано-Франківська обласна клінічна лікарня, Міська клінічна лікарня №1, Клініко-діагностичний центр «КДЦ», реабілітаційний центр у містах Корфантов та Ополе (Польща).

Зауважимо, що на базі міської лікарні №1 працює реабілітаційне відділення, а з березня цього року заклад працює також для відновного лікування та реабілітаційної допомоги військовослужбовцям. На базі обласної лікарні знаходиться центр фізичної та реабілітаційної медицини та центр громадського здоров’я.
У складі робочої групи також працювали завідувач кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання Ігор Чурпій, завідувач кафедри загальної практики (сімейної медицини) Василь Міщук, завідувач кафедри травматології і ортопедії Вадим Сулима і доцентка кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання Наталія Голод.

Із програмою ознайомились головний фізичний терапевт Польщі професор Ян Щегельняка та старша викладач кафедри фізичної терапії та ерготерапії УКУ Мар'яна Гординська. В обговоренні також взяли участь студенти четвертого курсу та випускники університету.
Пропозиції та зміни до ОПП «Фізична терапія, ерготерапія» другого (магістерського) рівня вищої освіти присутні рекомендували на погодження та затвердження вченою радою.

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma