Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті відбувся апробаційний захист дисертації доцента кафедри загальної хірургії N1 та дитячої хірургії Олега Курташа.

Заслухали виступ Олега Курташа столичні  професори та фахівці Івано-Франківського національного медичного університету.

Апробаційний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора медичних наук доцента кафедри загальної хірургії N1 та дитячої хірургії Олега Курташа став підсумком його наукової роботи та результатом багаторічного дослідження, яке  вже нині впроваджується в практику.

Тема дисертації: «Сучасна тактика та методи хірургічного лікування хвороби Гіршпрунга у дітей різного віку з урахуванням локалізації та протяжності агангліозу».

зображення viber 2022 05 19 06 37 09 036

«Новий алгортим та методика, завдяки якій маємо сьогодні кращі показники лікування, а також зниження тривалості хірургічного втручання – такий результат дослідження, яке стало можливим завдяки тривалій роботі та супроводу наставників», – говорить Олег Курташ.

Головував на засіданні проректор з наукової роботи професор Ігор Вакалюк. Науковим консультантом виступив  професор кафедри дитячої хірургії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Президент Всеукраїнської асоціації дитячих хірургів Василь Притула.

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma