Викладачі урізноманітнюють дистанційне навчання студентів цікавими лекціями за участі практиків. 
 
На кафедрі ортопедичної стоматології впродовж травня для студентів, інтернів і викладачів онайн-лекції читає менеджер з клінічної освіти Dentsply Sirona Оксана Докашенко. 
 
"Ми активно впроваджуємо сучасні технології у навчальний процес,  - говорить завідувач кафедри ортопедичної стоматології  професор Зіновій Ожоган. - Цього разу на лекціях нам розповіли про сучасні цементи для фіксації естетичних ортопедичних конструкцій, найновіші досягнення в цифровій стоматології, CAD\CAM системи Omnicam AC, Primescan AC". 
 
Також  зі студентами та інтернами розглядали питання застосування нових адгезивних систем для прямих і непрямих реставрацій, професійний догляд за ротовою порожниною у пацієнтів із естетичними ортопедичними конструкціями за допомогою апарата Cavitron Jet Plus.
 
Крім того, Оксана Докашенко надала слухачам інформацію про можливості застосування і переваги сучасних відбиткових матеріалів різних груп в ортопедичній стоматології. 
 
 Зауважимо, що компанія Dentsply Sirona є одним із лідерів на стоматологічному ринку світу і пропонує стоматологічні установки Sirona, сучасне рентгенологічне обладнання, а також є розробником однієї з перших CAD\CAM технологій – CEREC. 
 
На лекції слухачі мали змогу дискутувати й отримати відповіді на свої запитання. "Такі лекції дають змогу оволодіти найновішими досягненнями в галузі стоматології та використовувати  знання у своїй практичній діяльності", - зазначили учасники навчань. 
 
 Працівники кафедри дякують  Оксані Докашенко (Dentsply Sirona) за співпрацю з стоматологічним факультетом ІФНМУ, а деканату за створення умов для засвоєння студентами сучасних стоматологічних технологій.
 
 
 

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma