Понад 200 світових видавців відкрили безкоштовний доступ до електронних колекцій книг та журналів для українських науковців від спільноти Research4Life .

Видавництва наукової літератури відкрили для українських вчених, в тому числі науковців ІФНМУ, безкоштовний доступ до електронних ресурсів у межах проєкту Research4Life.

«Прагнемо надати підтримку науковій спільноті України в умовах повномасштабної війни, яку розв’язала росія, зокрема, доступ до електронних колекцій книг та журналів», – йдеться у повідомленні спільноти.

До ініціативи увійшли такі великі видавничі компанії як Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing та інші.

Повний перелік ресурсів, до яких надано доступ, можна переглянути за посиланням: bit.ly/36SnPG9, зазначивши у відповідних полях назву країни та тип установи.

Платформа складається з п’яти колекцій літератури:

Hinari (дослідження в галузі біології та медицини);

AGORA (дослідження в галузі сільського господарства);

OARE (дослідження навколишнього середовища);

ARDI (доступ до науково-технічної інформації);

GOALI (дослідження в галузі права та соціальних наук).

Research4Life – найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури від провідних міжнародних видавців.

зображення viber 2022 04 21 18 37 32 534

Доступ до ресурсів Research4Life наданий українським вченим до 31 грудня 2022 року.

Щоби отримати логін та пароль необхідно звернутися до бібліотеки Івано-Франківського національного медичного університету з відповідним запитом на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma