B рамках програми Європейського Союзу Erasmus+ Івано-Франківський національний медичний університет і фаховий медичний коледж вперше стали членами європейського акредитованого консорціуму та учасниками програми на 2021-2027 роки.

9 лютого в університеті відбулась зустріч із керівницею правління Тюрінгійської агенції європейських програм (Німеччина) Ліліаною Грицишин та начальником відділу з питань міжнародної, міжрегіональної співпраці та проектного менеджменту Івано-Франківської обласної ради Юрієм Цимбалюком. На зустрічі були присутні проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв'язків ІФНМУ, доцент Сергій Кобець, начальник відділу міжнародних зв’язків доцент Віталій Осадець, директор фахового медичного коледжу доцент Олександр Бульбук, методист навчального відділу, фахівець з акредитації та ліцензування Іванна Озарко.

Під час зустрічі сторони підняли дуже широке коло питань міжнародного співробітництва. Зокрема обговорювалися питання удосконалення освіти медичних сестер в рамках програм Erasmus+, K1, напрямки закордонного стажування, візитів, тренінгів наших студентів і викладачів у німецьких медичних закладах. Німецьких колег зацікавив обмін студентів фармацевтичного відділення фахового медичного коледжу. Також на зустрічі говорили про тенденції Індустрії 4.0, їх вплив на освіту, технології навчання 4.0.

Ефективне міжнародне співробітництво може допомогти інтеграції національної системи освіти в міжнародний освітній простір. Тож налагодження такої співпраці і започаткування нових спільний проєктів сьогодні є дуже актуальним.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
24
26
27
28
29
30

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma