До Івано-Франківського національного медичного університету 8 лютого завітав заступник директора департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації Ігор Гаврилюк. Він оглянув матеріально-технічну базу фахового медичного коледжу та університету.

Разом із ректором ІФНМУ професором Миколою Рожком і директором коледжу Олександром Бульбуком Ігор Гаврилюк оглянув навчальний корпус по вулиці Бандери, 79а, який кілька років тому придбав університет. На другому поверсі цього корпусу діє стаціонарний центр об’єктивного структурованого клінічного іспиту для стоматологічного факультету і завершується обладнання такого ж центру для медичного факультету.

На третьому та четвертому поверхах розміщена кафедра мовознавства. Завідувачка кафедри професорка Світлана Луцак ознайомила гостя з навчальними аудиторіями, кімнатами для викладачів, а також сучасними лінгафонними кабінетами і комп’ютерними класами. Тут відбуваються заняття з англійської мови, підготовка викладачів ІФНМУ до складання міжнародних кембриджських іспитів та власне екзаменаційні сесії.

Ігор Гаврилюк відзначив разючі зміни в будівлі на Бандери, 79а порівняно з тим, як ці приміщення виглядали до приходу сюди університету. Також заступник директора департаменту освіти і науки ОДА побував на кафедрі педіатрії, яка розташована на базі обласної дитячої клінічної лікарні. Завідувач кафедри професор Андрій Волосянко показав навчальні кімнати для студентів та робочі кабінети викладачів.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma