У Рівному 27 січня відбулась дистанційна обласна науково-теоретична конференція «Інноваційні технології в теорії і практиці сучасної медичної освіти». Серед інших доповідей на науковому форумі представили свої напрацювання викладачі фахового медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету.

Серед проблематики, яка розглядалася учасниками конференції було формування національно-патріотичної свідомості студентської молоді, професійної компетентності студента-медика, нова роль в індивідуальні освітній траєкторії студента тощо.

На засіданні секції «Формування професійної компетентності студента-медика» завідувачка медсестринського відділення фахового медичного коледжу ІФНМУ Галина Гвоздецька виступила з колективною доповіддю «Особливості засвоєння студентами практичних навичок акушерсько-педіатричного профілю». Серед авторів дослідження — директор коледжу Олександр Бульбук, викладачі Оксана Жукуляк, Віталій Глов’як.

Доповідь викликала жваву дискусію. Обговорювалося, як покращувати практичну підготовку в умовах дистанційного навчання. Галина Гвоздецька поділилася власним досвідом, як відбувається опрацювання практичних навичок в умовах дистанційного та змішаного навчання (онлайн і офлайн). Особливу увагу доповідачка акцентувала на роботі студентів у навчально-практичних і тренінгових центрах.

Івано-франківські викладачі дякують за запрошення взяти участь в конференції начальниці навчально-методичного відділу Рівненської медичної академії Інесі Хмеляр.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma