У вівторок, 30 листопада, у фаховому медичному коледжі ІФНМУ відбулися батьківські збори студентів другого курсу. Дирекція коледжу та викладачі ознайомили студентів та батьків з особливостями організації та проведення державної підсумкової атестації (ДПА) у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2022 року.

Збори відбулися в онлайн-режимі на базі платформи Microsoft Teams.

На зборах були присутні директор фахового медичного коледжу ІФНМУ Олександр Бульбук, заступник директора з навчальної роботи Світлана Шулепа, викладачі коледжу Ольга Бойчук, Олена Гайдукевич, Оксана Богович, Леся Бойко, Світлана Кукурудз та куратори академічних груп другого курсу.

Олександр Бульбук проінформував про особливості дистанційного навчання, а також наголосив на важливості підготовки до ЗНО, адже здобувши на оцінюванні високі результати, випускники коледжу зможуть продовжити навчання у закладах вищої освіти.

Світлана Шулепа ознайомила студентів та батьків з нормативними документами щодо проведення ДПА у 2022 році та отримання документа про здобуття повної загальної середньої освіти, про реєстрацію на ЗНО-2022, графік проведення ЗНО з відповідних дисциплін, а також надала відомості про пробне тестування студентів другого курсу коледжу та методичні рекомендації щодо підготовки до ЗНО-2022.

Викладачі української мови, математики, історії України, англійської мови, біології та хімії детально проінформували про програму ЗНО зі своїх дисциплін, характеристику сертифікаційної роботи, критерії оцінювання завдань, а також аналіз тестувань (середній бал, якість успішності, група ризику).

Отже, з 1 лютого по 9 березня 2022 року буде проведена реєстрація студентів другого курсу коледжу на ЗНО-2022. З 23 травня по 17 червня 2022 року відбудеться основна сесія ЗНО-2022. Результати тестування Український центр оцінювання якості освіти надасть з 7 по 30 червня 2022 року. ДПА складатимуть 131 студент з чотирьох обов’язкових дисциплін: українська мова, математика, історія України або іноземна мова, біологія (ОПП «Сестринська справа», ОПП «Стоматологія ортопедична»)/ хімія (ОПП «Фармація»).

Студенти та батьки отримали відповіді на запитання, які їх цікавили. Підсумовуючи збори, Олександр Бульбук подякував викладачам коледжу за проведену роботу, висловив загальні сподівання на конструктивну співпрацю викладачів, кураторів, студентів та батьків, а також побажав усім міцного здоров’я, успіху, наполегливості, зосередженості.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma