У середу, 17 листопада, в приміщенні міської ради студенти Івано-Франківського національного медичного університету разом з головами молодіжних організацій міста отримали подяки від міського голови Івано-Франківська за вагомий внесок в реалізацію молодіжної політики міста.

Відзнаки отримали учасники і учасниці студентського парламенту та профкому студентів ІФНМУ Марк Лучак, Анастасія Хвальковська, Давид Шиман, Віктор Головчак, Павло Люшин, Юлія Скрипнюк, Євген Знайдюк, Владислав Шнайдер.

«Вони організовують волонтерські, благодійні акції, наукові конференції, тематичні вечори, екскурсії і студентське дозвілля, — зазначає міський голова Руслан Марцінків. — Тож з радістю вручив заслужені подяки та грамоти за особистий внесок у реалізацію молодіжної політики. Вдячний за їхню активність в громадському житті, молодіжних громадських організаціях, профспілці, що дозволяє проявити себе та завзято працювати».

Приєднуємося до добрих слів міського голови і бажаємо усім нашим студентам залишатися на позитиві, ніколи не втрачати ентузіазму і пам’ятати, що студентські роки — це найкращий час молодості, дружби, пізнання і нових вражень.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma