В Івано-Франківську 30 жовтня запрацював новий центр масової вакцинації населення від СOVID-19. Його відкрили в центральному корпусі Івано-Франківського національного медичного університету (вул. Галицька, 2). Працює центр щодня з 10:00 до 18:00 години. Отримати щеплення в ньому можуть всі охочі.

Як повідомляє Департамент охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА, центр вакцинації в центральному корпусі ІФНМУ працюватиме замість центру, який раніше знаходився у торговельно-розважальному комплексі «Панорама Плаза» (вул. Північний бульвар, 2А).

Директор департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко на відкритті центру зазначив, що епідситуація щоденно ускладнюється, а зупинити її можна тільки вакцинувавшись та сформувавши колективний імунітет. «Медики кожного дня невпинно виборюють людські життя, проте, на жаль, не завжди їм вдається перемогти цю недугу», — зазначив Ігор Дмитренко.

Не зволікайте з вакцинацією. Наразі щеплення від СOVID-19 — це єдиний ефективний, безпечний та безкоштовний спосіб вберегтися від коронавірусу. Скористаймося цим шансом та будьмо здорові!

До слова, на запрошення ректора ІФНМУ Миколи Рожка того ж дня в університеті побувала голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук. Вона відвідала центр вакцинації, університетську бібліотеку та кафедру анатомії людини. "Дякую адміністрації університету за небайдужість, професійність та ініціативність", — зазначила голова ОДА.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma