Пандемія COVID-19 не зняла проблеми інших інфекційних захворювань. Тож працівники кафедри інфекційних хвороб та епідеміології Івано-Франківського національного медичного університету пройшли передсезонну вакцинацію проти грипу.

«На тлі пандемії люди забувають про існування інших інфекційних захворювань, зокрема про грип, рівень захворюваності на який підвищується у холодну пору року, — говорять викладачі. — Тому вересень-жовтень вважається найоптимальнішим часом для проведення щеплень».

Кафедра інфекційних хвороб та епідеміології завжди наголошує на перевазі профілактики захворювань. Працівники кафедри власним прикладом вирішили заохотити колег, студентів та всіх інших мешканців краю до вакцинації.

Працівники кафедри, виконуючи лікувальну роботу, працюючи з пацієнтами, належать до групи підвищеного ризику інфікування. Ситуація з пандемією продемонструвала необхідність вакцинації, тому масове щеплення медиків повинно мати позитивний вплив на ставлення громадян до питання вакцинації.

Зазначимо, що ця акція проводиться не вперше. Вже близько 10 років інфекціоністи слідують цій хорошій професійній традиції.

20211023gryp

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma