У Житомирському медичному інституті 21 жовтня в режимі онлайн відбулась XІІ міжнародна науково-практична конференція «Вища освіта та практика в медсестринстві». Свої напрацювання представили і викладачі фахового медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету.

На конференції розглядалися важливі питання, що стосуються розбудови галузі медичної освіти та створення в Україні ефективної національної системи охорони здоров'я. Говорили про підготовку медичних сестер з вищою освітою, магістрів за спеціальністю «Медсестринство», а також про удосконалення підготовки медичних кадрів, максимального наближення їх фахової компетентності до рівня міжнародних стандартів. Завідувачка медсестринського відділення фахового медичного коледжу ІФНМУ, викладачка-методист Галина Гвоздецька представила колективну доповідь на тему покращення практичної підготовки при вивченні дисципліни акушерство.

До роботи наукового форуму долучилися 150 учасників. Серед них були провідні науковці галузі, науково-педагогічні працівники закладів вищої медичної освіти, представники практичної охорони здоров’я, державних установ, а також учасники з країн Європейського Союзу.

«Дякуємо організаторам за цю конференцію, а учасникам за цікаві доповіді, — говорить Галина Гвоздецька. — Ця щорічна зустріч традиційно є насиченою і дуже корисною. Сподіваємося, наступного року зможемо зустрітися і поспілкуватися в офлайн-режимі».

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma