У Києві в Палаці спорту відбувається XIII Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu». Серед понад трьохсот учасників престижної події є й Івано-Франківський національний медичний університет, який вже отримав високу відзнаку.

Біля експозиції медичного університету абітурієнти та їхні батьки можуть поспілкуватися із викладачами, отримати інформацію про спеціальності, напрямки підготовки та про переваги навчання в ІФНМУ. За результатами конкурсу, який відбувається протягом виставки, ІФНМУ отримав почесне звання «Лідер інновацій в освіті».

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» — це єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Організовує та проводить виставку компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Цього року подія зібрала 320 учасників із 21 регіону України, а також Литви, Греції, Чехії, Словаччини. Це національні та закордонні університети, академії, інститути, коледжі, технікуми, наукові установи; заклади професійно-технічної освіти, науково-методичні центри, центри професійного розвитку педагогічних працівників; школи, гімназії, ліцеї, дошкільні й позашкільні заклади освіти тощо.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma