Днями у форматі онлайн відбувся ювілейний 30-й міжнародний конгрес Європейської академії дерматології та венерології (EADV’s 30th Anniversary Congress). Програма заходу включала виступи понад 550 відомих доповідачів, 160 сеансів одночасних включень, шість великих лекцій.

Доценти кафедри дерматології та венерології ІФНМУ Галина Гірник та Мар’ян Волошинович представили стендову доповідь «Use of combined antibacterial medicine containing two bactericidal antibiotics with synergistic action (bacitracin and neomycin) for topical application in the treatment of patients with pyoderma on the background of atopic dermatitis».

Як розповідають наші науковці, однією з найцікавіших дискусійних панелей на міжнародному конгресі Європейської академії дерматології та венерології стало обговорення шляхів вирішення проблеми ускладнення хронічних дерматозів. «Методика лікування хронічних шкірних захворювань завжди була предметом дискусії серед дерматологів, — говорить Мар’ян Волошинович. — Не втратило актуальності це питання і в наш час, особливо, беручи до уваги наявність у багатьох пацієнтів ускладнень основної патології, у зв'язку зі станом їхньої шкіри на фоні постійного використання антисептиків, а також не контрольованим збільшенням самолікування антибактеріальними препаратами».

Чотириденна наукова програма конгресу була наповнена останніми дослідженнями, новими відкриттями та захопливими науковими досягненнями. Це була чудова можливість почути провідних світових експертів в дерматології та венерології.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma