Сьогодні студенти випускного курсу зуботехнічного відділення фахового медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету відвідали майстер-клас «Протезування на імплантатах». Заняття провела сертифікована тренерка Swiss Dental Academy, керівниця навчального центру «NISEMED» Наталія Когут.

Студенти відпрацьовували етапи виготовлення протезів з опорою на імплантат. «Імплантація на сьогоднішній день є найсучаснішим видом стоматологічного протезування і лікування, — коментує директор коледжу доцент Олександр Бульбук. — Такі заняття для майбутніх зубних техніків є надзвичайно важливими. Вже через рік вони вже будуть фахівцями, і завдяки цим знанням вони будуть себе впевнено почувати у протезуванні».

Зауважимо, що Наталія Когут також є випускницею фахового медичного коледжу і вже не вперше проводить подібні заняття зі студентами. Таку добру традицію планують продовжувати новими практичними заняттями і лекціями. Адміністрація коледжу і студенти щиро вдячні тренерці за навчання і співпрацю.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma