В рамках міжнародного співробітництва 23 вересня в ІФНМУ відбулась зустріч з керівницею правління Тюрінгійської агенції європейських програм (Німеччина) Ліліаною Грицишин та начальником відділу з питань міжнародної, міжрегіональної співпраці та проектного менеджменту Івано-Франківської обласної ради Юрієм Цимбалюком.

На зустрічі були присутні в.о. першого проректора ІФНМУ, професор Роман Яцишин, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Тарас Кобрин, начальник навчального відділу Володимир Голуб, начальник відділу ECTS та моніторингу якості освіти Василь Капечук, начальник відділу міжнародних зв’язків Віталій Осадець, представник відділу міжнародних зв’язків, відповідальний за програму Erasmus+ в ІФНМУ Руслан Козовий, директор медичного коледжу Олександр Бульбук, методист навчального відділу, фахівець з акредитації та ліцензування Іванна Озарко, фахівець першої категорії навчального відділу Олена Мельник.

Присутні ознайомились із проектом, поданим на конкурс згідно програми Erasmus+, та обговорили майбутні перспективи співпраці.

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma