У понеділок, 13 вересня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулась чергова приємна подія, присвячена новоспеченим студентам. На фармацевтичному факультеті відбулась посвята студентів першого курсу заочної форми навчання.

Студентів на урочистому заході привітали член ректорату декан медичного факультету професор Роман Яцишин, деканка фармацевтичного факультету, доцентка Ірина Федяк, завідувач кафедри хімії, фармацевтичного аналізу та післядипломної освіти, професор Андрій Стецьків, завідувач кафедри фармацевтичного управління, технології ліків та фармакогнозії, професор Андрій Грицик, заступниця декана із заочної форми навчання, доцентка Наталія Леочко, куратор ECTS фармацевтичного факультету, доцент Дмитро Мельник.

Одразу після посвяти студенти-заочники приступили до роботи. В них почалася настановча сесія до 16 вересня. Цього дня студентам розповіли про організацію навчання на заочній формі, про міжсесійні тестування.

Вже зараз кожен студент має свій обліковий запис на університетському інтернет-порталі і, відповідно, отримав доступ до навчальних матеріалів. Тож майбутні фармацевти одразу поринули у цікавий світ нових знань.

Як повідомляють в деканаті фармацевтичного факультету, цього року на перший курс із терміном навчання 5,5 років поступили 10 студентів, а на другий курс (термін навчання 4,5 роки) — 77 студентів. Ректорат і деканат вітають новоспечених студентів у дружній університетській родині! Бажаємо міцного здоров’я, наснаги до навчання та успіхів!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
20
21
22
23
25
27
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma