Днями в Івано-Франківську відбувся всеукраїнський відкритий турнір гри «Що? Де? Коли?» «Батьківські збори» пам'яті Володимира Макарова. Найкращі команди з Києва, Одеси, Кривого Рогу,  Львова, Рівного, Дніпра та інших міст борються за унікальний кубок.

Загалом в турнірі взяли участь 36 команд. Організатори зуміли зібрати декілька поколінь гравців, зберегли дух зборів, які проводив ще Володимир Макаров. Переможців визначало авторитетне журі, до якого увійшла і старша викладачка кафедри медичної інформатики, медичної і біологічної фізики ІФНМУ Наталія Остапович. До слова, свого часу вона започаткувала проведення цієї інтелектуальної гри в нашому університеті. Найавторитетнішим членом журі став Борис Бурда, триразовий володар «Кришталевої Сови».

Серед волонтерів турніру були першокурсники з кураторської групи Наталії Остапович. Вони допомагали в організації події. Серед гравців та організаторів турніру були випускники медуніверситету, зокрема Григорій Федосенко, Тарас Скринник, Ростислав Пархоняк.

«Свого часу у 1995 році Володимир Макаров проводив «Батьківські збори», і тоді мій шлях у цій азартній справі теж розпочався з волонтерства, — пригадує Наталія Остапович. — Нині радію, що такий досвід отримали майбутні медики, студенти моєї кураторської групи». Волонтери-медики зустрічали учасників та гостей, підписували грамоти та дипломи, брали участь в організаційних питаннях на всіх етапах заходу.

«Плануємо такий чемпіонат зробити щорічним і щоби він проходив саме у нас, в Івано-Франківську», — підсумовує Наталія Остапович.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
21
22
23
25
26
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma