Нещодавно в Туреччині відбувся міжнародний студентський конгрес «Covid-19 and Health», організований медичним факультетом та школою медсестер університету Мальтепе (Стамбул). У науковому форумі взяв участь студент четвертого курсу медичного факультету ІФНМУ Салман Махмуд Келані.

Студенти-медики з різних країн світу представляли результати своїх досліджень. Захід відбувався онлайн, а пряма трансляція проводилася в YouTube. Матеріали цього конгресу та сертифікат про участь днями надійшов до Івано-Франківська.

Салман Махмуд Келані презентував свою роботу «Пост-COVID-19 синдром: реакція шкіри та її придатків». Він виконав її під керівництвом завідувача кафедри дерматології та венерології професора Олександра Александрука та асистентки Христини Николайчук.

«Це велике задоволення бути учасником такої події, представляти Україну та наш університет, — каже Махмуд. — Я дуже вдячний своїй викладачці, яка зацікавила мене дерматологією і заохотила до перших кроків у медичній науці. Участь в міжнародному конгресі — це чудовий досвід, який дає натхнення рухатися вперед».

Наукові керівники та колектив кафедри щиро вітають студента та бажають йому не зупинятися на досягнутому, продовжувати працювати в науці, адже це захопливе заняття і це шлях до блискучого медичного майбутнього.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
6
7
8
9
10
11
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
26
29
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma