В Івано-Франківському національному медичному університеті продовжується вакцинація для профілактики COVID-19. Щеплення проводить в університетській клініці мобільна бригада медиків.

Сьогодні, у п’ятницю, 10 вересня, вакцинувалися 160 людей. Це медичні працівники і викладачі клінічних кафедр.

Нагадаємо, вакцинація в клініці почалася ще у березні, тривала і влітку. Зараз процес відновився з метою підвищення показника щеплених викладачів до понад 80 %. Це дозволить уникнути переходу вишу на навчання в дистанційному режимі.

За словами проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи доцента Тараса Кобрина, наразі в університеті вакцинувалися понад 70 % працівників. Тож бажаний показник буде досягнуто вже невдовзі. Крім того, в університеті планують організувати кампанію вакцинації студентів.

Серед вакцинованих сьогодні був і ректор ІФНМУ професор Микола Рожко. Він переконаний, що медики нині мають своїм прикладом показувати безпечність щеплення від COVID-19.

Нагадаємо також, що в університеті на базі кафедри фізичної реабілітації, ерготерапії з курсом фізичного виховання (вул. Целевича, 34) діє центр масової вакцинації, де щеплення можуть отримати усі охочі франківці.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma