Влітку Івано-Франківський національний медичний університет став лауреатом Всеукраїнської премії «Вибір країни 2021». А днями на Вченій раді викладачам університету урочисто вручили престижні всеукраїнські відзнаки.

Проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, доцент Тарас Кобрин і начальник відділу міжнародних зв’язків, доцент Віталій Осадець стали лауреатами статус-відзнаки «Професіонал року 2021», а завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії, професор Іван Тітов нагороджений відзнакою «Золоті руки 2021».

«Ці нагороди насправді є нагородами всього нашого колективу, — каже Тарас Кобрин. — Ми мали суворі карантинні обмеження, працювати, вчити і навчатися буле дуже важко, але університет подолав і долає усі труднощі і продовжує працювати».

«Такі високі відзнаки говорять про те, що університет працює на високому рівні, є успішною освітньою установою, яка готує високопрофесійних фахівців для медичної галузі України», — підсумовує проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки), доцент Сергій Кобець.

Довідка

«Вибір Країни» — це національна премія, де переможець визначається шляхом об’єктивного аналізу статистичних та маркетингових даних. ІФНМУ удостоїли високої відзнаки за результатом аналітики, яку провела комісія експертів премії серед українських підприємств галузі вищої освіти.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
20
21
22
23
25
27
28
29

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma