Ректорат ІФНМУ вітає всіх працівників, студентів, ветеранів університету з 30-річчям відновлення Незалежності України!

Вже 30 років ми відзначаємо це величне свято, і з кожним роком поглиблюється усвідомлення цієї події і дати – 24 серпня – і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян.

До 30-річчя Незалежності в університеті відбулась приємна подія. На урочистому засіданні Івано-Франківської обласної ради у п'ятницю, 20 серпня, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук і голова обласної ради Олександр Сич вручили ректору ІФНМУ професору Миколі Рожку орден «За заслуги» I ступеня.

FB IMG 1629536109999

Висока державна нагорода була присуджена указом Президента України за «вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров'я, надання кваліфікованої медичної допомоги, рятування життя людей в умовах поширення коронавірусної хвороби COVID-19 та високу професійну майстерність», — йдеться в документі.

Зазначимо, що Микола Рожко став повним кавалером ордена «За заслуги» І, ІІ та ІІІ ступенів.

Колектив університету вітає ректора з нагородою і бажає Миколі Михайловичу, щоби його і надалі не полишав великий ентузіазм щодо розвитку університету та української медичної науки в цілому!

«Ми з колективом університету пройшли більше половини шляху всього періоду становлення і незалежності нашої країни. Бажаємо і надалі нашій Alma Mater розвитку та зростання задля побудови спроможної, сильної, успішної та щасливої держави. Нехай між адміністраціями університетів та різними гілками влади буде конструктивна взаємодія задля розвитку громад і територій. Нехай між викладачами і студентами буде розумний діалог і творча співпраця задля розвитку української науки. Усім нам доброго здоров’я, порозуміння, наснаги», - зичить Микола Рожко.

У дні святкування Дня Незалежності нехай серця наповнюються гордістю за нашу Батьківщину, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Бажаємо міцного здоров'я, успіхів і плідної праці на благо українського народу!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma