Визнання багаторічної праці та успіху. Івано-Франківський національний медичний університет став лауреатом Всеукраїнської премії «Вибір країни 2021», а викладачі вишу — відзнаки «Професіонал року» і «Золоті руки».

За офіційними даними державних органів статистики України, у результаті дослідження серед підприємств, які працюють в Україні, згідно з показниками фінансово-господарської діяльності Івано-Франківський національний медичний університет удостоїли премії «Вибір Країни 2021».

Також окремі відзнаки отримали й працівники ІФНМУ. Проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, доцент Тарас Кобрин і начальник відділу міжнародних зв’язків, доцент Віталій Осадець стали лауреатами статус-відзнаки «Професіонал року 2021», а завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії, професор Іван Тітов нагороджений відзнакою «Золоті руки 2021».

«Вибір Країни» — це національна премія, де переможець визначається шляхом об’єктивного аналізу статистичних та маркетингових даних. ІФНМУ удостоїли високої відзнаки за результатом аналітики, яку провела комісія експертів премії серед українських підприємств галузі вищої освіти.

Вітаємо професорсько-викладацький колектив і студентів нашого університету з цим високим досягненням!

Сьогодні в університеті триває прийом документів на навчання. Запрошуємо абітурієнтів здобувати освіту в одному з кращих закладів вищої медичної освіти України!

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
5
6
8
9
10
12
13
14
15
16
17
21
22
23
24
26
27
30
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma