Нещодавно студентка третього курсу 47 групи фахового медичного коледжу ІФНМУ Софія Пташник взяла участь у конкурсі-огляді презентацій «Моє покликання – Фармація». Він відбувся в рамках Всеукраїнського конкурсу «PANACEA-2021» серед студентів фармацевтичних коледжів та фармацевтичних відділень медичних коледжів і училищ.

Конкурс відбувся на базі фахового коледжу Національного фармацевтичного університету. Участь взяли студенти 18 закладів освіти. Перед цим вони пройшли відбірковий етап у своїх навчальних закладах.

Конкурсанти представили всій фармацевтичній спільноті свій заклад освіти та спеціальність, розкрили своє бачення престижу цієї професії, розповіли про свої досягнення та плани на майбутнє.

Софія Пташник підготувала мультимедійний проєкт, в якому представила фаховий медичний коледж ІФНМУ та розповіла про свої здобутки. Куратором був завідувач фармацевтичного відділення коледжу доцент Василь Водославський.

За словами Василя Водославського, такий конкурс сприяє залученню обдарованої молоді до професійних змагань, поширенню інформації про заклади освіти. Такі події зміцнюють престиж фармацевтичної освіти в Україні, створюють умови для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки творчої роботи студентів, оволодіння ними інноваційними технологіями.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma