В Івано-Франківському національному медичному університеті в суботу, 12 червня, відбувся іспит Cambridge English: First (FCE) з англійської мови на рівень B2. Рівень свого знання англійської мови підтверджували 12 працівників ІФНМУ, а також двоє івано-франківських школярів.

Нагадаємо, в університеті вже чотири роки діє сертифікований центр підготовки до іспитів Cambridge Assessment English (CAE). В університеті працювала екзаменаційна команда київського платинового центру Grade Education Centre від Cambridge Assessment English. Супервайзером іспиту виступила Ольга Терещенко.

До цьогорічного іспиту викладачі кафедри мовознавства готували слухачів за новою програмою Complete First. Цей курс надає повноцінну програму навчання мові на тлі завдань екзаменаційного типу, даючи учням уявлення про формат і зміст майбутнього екзамену.

Бажаємо всім високих результатів!

Зазначимо, за роки роботи в ІФНМУ центру підготовки до кембриджських іспитів вже понад 160 викладачів університету здобули сертифікати рівня B2, а дехто навіть й вище. Цікаво також, що крайнє діагностичне тестування, яке нещодавно відбулося в ІФНМУ, складало понад 40 людей, і серед них було багато студентів-медиків, а також одна представниця Вінницького національного медичного університету.

Довідково

Сертифікований центр підготовки до іспитів Cambridge Assessment English (CAE) діє на базі ІФНМУ з лютого 2017 року. Університет уклав відповідний договір з Київським авторизованим платиновим центром Grade Education Centre. Саме його представники приїжджають приймати кембриджські іспити в ІФНМУ. Минулого року університет черговий раз отримав сертифікат підготовчого центру до кембриджських іспитів і відповідну табличку-логотип.

Навчатися в тренінговому центрі ІФНМУ можуть не лише працівники чи студенти університету, але й усі охочі й зацікавлені люди. Вони проходять тестування, яке визначає, чи можуть вони відразу готуватися до іспиту, чи їм спершу потрібне додаткове навчання. Усе залежить від знань. Для проходження відповідного навчання потрібно звернутися на кафедру мовознавства і скласти пробний тест. Залежно від результатів діагностичного тесту, укладається договір про навчання.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma