У п’ятницю, 21 травня, відбулася онлайн-конференція декана медичного факультету Романа Яцишина зі студентами випускного шостого курсу щодо особливостей та принципів проведення цьогорічної державної атестації. У спілкуванні взяли участь представники деканату медичного факультету і члени секретаріату екзаменаційної комісії. До події підключилися близько 200 студентів.

«Враховуючи покращення епідеміологічної ситуації, підсумкова атестація відбуватиметься офлайн у форматі ОСКІ (об’єктивного структурованого клінічного іспиту) — розповідає Роман Яцишин. — Для цього на базах кафедр внутрішньої медицини №2 та ендокринології переобладнано навчальні кімнати для складання цього іспиту». Також паралельно на базі кафедри гігієни та екології шестикурсники складатимуть іспит з гігієнічних дисциплін. Таким чином, за один екзаменаційний день студенти складатимуть всі п’ять дисциплін. Результати будуть урочисто оголошені випускникам в той же день після завершення іспитів.

Відповідальний секретар екзаменаційної комісії Руслан Мізюк ознайомив випускників з хронометражем та технологією проведення іспитів.

Декан разом з усіма учасниками давали відповіді на всі запитання, які цікавили студентів.

Працівники деканату медичного факультету і члени секретаріату екзаменаційної комісії бажають студентам міцного здоров’я, радять дотримуватися правил карантину, не забувати про засоби індивідуального захисту, і, звісно, успішно здати підсумкову атестацію.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma