House of Europe запрошує лікарів та медсестер з первинної, вторинної, третинної, екстренної, паліативної ланки медичної допомоги та предстаників пацієнтських організацій взяти участь у конкурсі грантів на індивідуальні проєкти та отримати до 4 000 євро на реалізацію власної ідеї з залученням сторони з ЄС або Великої Британії.

Кінцевий термін: 05 травня 2021 о 15:00 за київським часом

Детальна інформація та реєстрація – за посиланням.

Довідково:

House of Europe (“Дім Європи”) — програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС . Програма фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю.

House of Europe пропонує більш як 20 програм: поїздки на конференції, професійні події, стажування і нетворкінг у ЄС*, навчальні подорожі, резиденції, тренінги та інші можливості. Команда House of Europe підтримує творчу співпрацю та копродукцію між організаціями з України та ЄС, фінансує розвиток культурної інфраструктури та програм для молоді.

House of Europe також проводить молодіжні табори та влаштовує обмін студентами між університетами в межах України. Goethe-Institut в Україні керує програмою House of Europe. Британська Рада, Французький інститут та Чеський центр є консорціум партнерами проєкту.

Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб. Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
15
16
17
18
20
21
24
25
31

ua

virtualnii pac

osvitnii hab

guide

karta

Biblo ban

arnika zyma